Κρήτη, Ξενοδοχεία
Κύδων Hotel – Από 215€
Προσφορά για Χριστούγεννα 2015
Χρέωση ανά δωμάτιο με πρωινό και όλους τους φόρους συμπεριλαμβανομένου του μενού των Χριστουγέννων:
- Kydon Double room: 240,00€ με κρασί
 - Kydon Double room: 215,00€ χωρίς κρασί
 
Σημειώσεις:
- Οι παραπάνω τιμές ισχύουν μόνο για διαμονή 2 διαν/σεων ή άνω και σε συνδυασμό με τα γιορτάστικα μενού.
 - Στις επόμενες σελίδες θα βρείτε τα μενού μας για το ρεβεγιόν 24/12, όπου θα υπάρχει και ζωντανή μουσική.
 - Πολιτική τιμών για παιδιά:
0-5,99 ετών: δωρεάν
6-13,99 ετών: 50 % έκπτωση 
Εορταστικό Μενού Χριστουγέννων 2015
- Ποτό καλωσορίσματος
 - Παραδοσιακή φώλια από τραγανό φύλλο με βελουτέ μανιταριών με γλυκοκολοκύθα και καυκαλίθρες.
 - Συνοδεύεται με πούδρα καπνιστού χοιρινού.
 - Αερικό, Οινοποιείο Διγενάκη (Λευκό, Sauvignon blanc, Δαφνί)
 - Δροσερή σαλάτα με ντοματίνια σοταρισμένα σε λάδι βασιλικού, πάνω σε στρώμα πλιγουριού με αγριομάραθο.
 - Μαρισύνη, Οινοποιείο Διγενάκη(Λευκό, Chardonnay,Μοσχάτο σπίνας, Βιδιανό)
 - Σοφρίτο ελαφιού αρωματισμένο με σοκολάτα Valhrona. Συνοδεύεται με αραβικό πιλάφι και chips αχλαδιού.
 - Μαρισύνη, Οινοποιείο Διγενάκη(Ερυθρό, Syrah,Cabernet sauvignon, Λιάτικο)
 - Semi-fredo τάρτας λεμονιού σερβιρισμένο σε σούπα φράουλας
 - Moscato D’Ifestia (Λευκό αφρώδες, Μοσχάτο Αλεξάνδρειας)
 
Προσφορά για Πρωτοχρονιά 2016
Χρέωση ανά δωμάτιο με πρωινό και όλους τους φόρους συμπεριλαμβανομένου του μενού της Πρωτοχρονιάς:
- Kydon Double room: 260,00€ με κρασί
 - Kydon Double room: 230,00€ χωρίς κρασί
 
Εορταστικό Μενού Πρωτοχρονιάς 2016
- Ποτό καλωσορίσματος
 - Κακαβιά θαλασσινών και οστρακόδερμων αρωματισμένη με βιολογικό λάδι με νεράντζι. Σερβίρεται σε παραδοσιακό τραγανό φύλλο και αυγοτάραχο Μεσολογγίου
 - Υποψία, Οινοποιείο Διγενάκη(Ροζέ, Syrah, Grenache rouge, μαντηλάρι)
 - Τραγανή σαλάτα με κορφές μάραθου με ανθότυρο. Συνοδεύεται με αρμονία αγριόχορτων και κόκκινες πιπεριές
 - Βίος Πρώτος, Οινοποιείο Διγενάκη (Λευκό, Βιδιανό)
 - Βοδινό φιλέτο αγκαλιασμένο με μανιτάρια, παλαιωμένη γραβιέρα και φύλλο κρούστας. Συνοδεύεται με πουρέ αρακά, ζωμό μήλων και ραδίκια βιολογικής καλλιέργειας
 - Νυμφαίος, Οινοποιείο Διγενάκη (Ερυθρό, Cabernet, Merlot)
 - Πικάντικο τσιζ κέικ με σάλτσα λωτού πάνω σε βάση από κανταΐφι και αμύγδαλο
 - Samos Vin Doux(Γλυκό, Μοσχάτο Σάμου)
 
 
																			
 
																			