Κρήτη, Ξενοδοχεία
Κύδων Hotel – Από 215€
Προσφορά για Χριστούγεννα 2015
Χρέωση ανά δωμάτιο με πρωινό και όλους τους φόρους συμπεριλαμβανομένου του μενού των Χριστουγέννων:
- Kydon Double room: 240,00€ με κρασί
- Kydon Double room: 215,00€ χωρίς κρασί
Σημειώσεις:
- Οι παραπάνω τιμές ισχύουν μόνο για διαμονή 2 διαν/σεων ή άνω και σε συνδυασμό με τα γιορτάστικα μενού.
- Στις επόμενες σελίδες θα βρείτε τα μενού μας για το ρεβεγιόν 24/12, όπου θα υπάρχει και ζωντανή μουσική.
- Πολιτική τιμών για παιδιά:
0-5,99 ετών: δωρεάν
6-13,99 ετών: 50 % έκπτωση
Εορταστικό Μενού Χριστουγέννων 2015
- Ποτό καλωσορίσματος
- Παραδοσιακή φώλια από τραγανό φύλλο με βελουτέ μανιταριών με γλυκοκολοκύθα και καυκαλίθρες.
- Συνοδεύεται με πούδρα καπνιστού χοιρινού.
- Αερικό, Οινοποιείο Διγενάκη (Λευκό, Sauvignon blanc, Δαφνί)
- Δροσερή σαλάτα με ντοματίνια σοταρισμένα σε λάδι βασιλικού, πάνω σε στρώμα πλιγουριού με αγριομάραθο.
- Μαρισύνη, Οινοποιείο Διγενάκη(Λευκό, Chardonnay,Μοσχάτο σπίνας, Βιδιανό)
- Σοφρίτο ελαφιού αρωματισμένο με σοκολάτα Valhrona. Συνοδεύεται με αραβικό πιλάφι και chips αχλαδιού.
- Μαρισύνη, Οινοποιείο Διγενάκη(Ερυθρό, Syrah,Cabernet sauvignon, Λιάτικο)
- Semi-fredo τάρτας λεμονιού σερβιρισμένο σε σούπα φράουλας
- Moscato D’Ifestia (Λευκό αφρώδες, Μοσχάτο Αλεξάνδρειας)
Προσφορά για Πρωτοχρονιά 2016
Χρέωση ανά δωμάτιο με πρωινό και όλους τους φόρους συμπεριλαμβανομένου του μενού της Πρωτοχρονιάς:
- Kydon Double room: 260,00€ με κρασί
- Kydon Double room: 230,00€ χωρίς κρασί
Εορταστικό Μενού Πρωτοχρονιάς 2016
- Ποτό καλωσορίσματος
- Κακαβιά θαλασσινών και οστρακόδερμων αρωματισμένη με βιολογικό λάδι με νεράντζι. Σερβίρεται σε παραδοσιακό τραγανό φύλλο και αυγοτάραχο Μεσολογγίου
- Υποψία, Οινοποιείο Διγενάκη(Ροζέ, Syrah, Grenache rouge, μαντηλάρι)
- Τραγανή σαλάτα με κορφές μάραθου με ανθότυρο. Συνοδεύεται με αρμονία αγριόχορτων και κόκκινες πιπεριές
- Βίος Πρώτος, Οινοποιείο Διγενάκη (Λευκό, Βιδιανό)
- Βοδινό φιλέτο αγκαλιασμένο με μανιτάρια, παλαιωμένη γραβιέρα και φύλλο κρούστας. Συνοδεύεται με πουρέ αρακά, ζωμό μήλων και ραδίκια βιολογικής καλλιέργειας
- Νυμφαίος, Οινοποιείο Διγενάκη (Ερυθρό, Cabernet, Merlot)
- Πικάντικο τσιζ κέικ με σάλτσα λωτού πάνω σε βάση από κανταΐφι και αμύγδαλο
- Samos Vin Doux(Γλυκό, Μοσχάτο Σάμου)